Водійські посвідчення незабаром видаватимуть і в ЦНАПі Черкас

Незабаром можна буде отримати послуги сервісних центрів МВС у ЦНАПі Черкас. Рішення про співпрацю у сфері надання адмінпослуг, що належать до компетенції МВС ухвалили під спільної наради керівництва Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Черкаській області з представниками Центру надання адміністративних послуг міста Черкаси

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба Регіонального сервісного центру (РСЦ) ГСЦ МВС в Черкаській області

Учасники наради обговорили механізми співпраці. Тож завдяки ним уже незабаром у ЦНАПі обласного центру, за адресою, вулиця Благовісна, 170, будуть доступні найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС.

Зокрема:

— видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

— обмін посвідчення водія (без складання іспитів);

— реєстрація, перереєстрація транспортних засобів;

—  видача свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів для виїзду за кордон;

— видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом.

Під час зустрічі начальник РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, Володимир Андрущенко наголосив на важливості створення зрозумілої моделі співпраці між обома сторонами, та що найголовніше, наданні якісних послуг відвідувачам з максимальним комфортом та мінімумом потраченого часу та сил на них.

«Громадяни повинні мати право вибору зручної для себе локації, будь то сервісний центр МВС, чи один з ЦНАПів.  Якісні державні послуги та їхня доступність — невід`ємна складова розвитку нашого суспільства. Працюємо для зручності та комфорту наших громадян». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *