Безкоштовну психологічну допомогу військовим і їх родинам надають у Черкасах

Безкоштовну психологічну допомогу та реабілітації військовим, ветеранам, членам їх сімей у Черкасах днадають у Благодійному Фонді «Відкрите серце». Тут діє Центр безкоштовної психологічної допомоги та реабілітації військовослужбовців, де допомагають психологічно відновитися солдатам, ветеранам та членам їхніх родин. Консультують їх четверо кваліфікованих досвідчених психологи, які вміють працювати з військовими.

Про роботу центру повідомив Департамент соціальної політики на офіційній сторінці у «Фейсбук».

Центр надає консультації, а також індивідуальну терапію для сімей, які втратили на війні рідних чи близьких, для родин зниклих безвісті та полонених військових.
Також у Центрі розробили карту для цивільного населення з дієвими порадами, як гідно зустріти наших воїнів після повернення і відновлювати комунікацію.
Керівник Центру – колишній підприємець, а нині волонтер Ігор Бочкарь.

«Я переніс складну травму і операцію руки. Під час лікування в одному з медичних закладів познайомився з воїнами, котрі відновлювалися тут після поранень. Їхні історії та розповіді з передової просто перевернули свідомість. І я вирішив переформатувати роботу свого благодійного фонду. Тепер, окрім допомоги дітям з інвалідністю, ми спрямували сили для психологічної підтримки і відновлення військових та їхніх родин. Їм це просто життєво необхідно. Вони турбуються про нас на полі бою, а ми турбуємось про них та їхні сім’ї тут», – зазначив він.

Записатися на консультацію до фахівців Центру безкоштовної психологічної допомоги та реабілітації військовослужбовців можна за телефонами: (093)-865-70-70; (095)-865-70-70.
Адреса Центру: Гоголя, 206, оф.1.
Благодійний Фонд “Відкрите серце”
openheartfond@gmail.com
openheart.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *