Черкаси інкогніто відвідав Президент Зеленський

Вчора Черкаси у режимі секретності відвідав Президент Зеленський. Про ймовірність приїзду першої особи у столицю Черкащини у вільному козацькому місті говорили зо два тижні. Але коли це відбудеться точно не міг сказати ніхто.

Про відвідання трьох регіонів центральної України повідомив сам Президент у вже традиційному вечірньому відеозверненні до народу.

Сьогодні провів робочий день у трьох наших регіонах: Дніпровщина, Кропивницький і область, Черкащина. Всюди серед головних питань зміцненння РЕБ, засобів радіо-електронної боротьби, посилення нашої ППО. Кілька важливих доручень щодо цього є сьогодні. Дніпро. Було дуже приємно відвідати ліцей «Синергія». Подякував вчителям, поговорив із учнями та ученицями. Важлиивий настрій, настрій нашого майбутнього, нашої держави. Кропивницький. Провів безпекову нараду щодо ситуації в області. Ізміст наради був такий, що зачіпає ситуацію і в інших областях та критичних галузях нашої економіки… Черкаси. Взяв участь у засіданні конгресу місцевих та регіональних влад. Головні питання, звичайно про роботу і розвиток регіону. Були тут на засіданні Перший прем’єр-міністр та Міністр аграрної політики. Брали участь у конгресі представники обласного бізнесу. Це зараз один із топових пріоритетів нашої держави, дати максимум можливостей нашим підприємствам працювати заради економічного зростання та створення робочих місць…, – сказав Володимир Зеленський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *