Триста тисяч за три дні на дрон для військових зібрали волонтери з Черкас

Більше трьохсот тисяч за три дні на дрон для військових зібрала команда волонтерів БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Збирали на один, а вийшло два! Один FPV- дрон вже у наших захисників, інший, дорого вартісний протягом місяця буде виготовлений та переданий військовим.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Військові, з якими контактує наша команда волонтерів Благодійного фонду «Хрещатик-Сіті», попросили допомогти придбати дрон з певними характеристиками. Ми порадили їм відкрити рахунок у Монобанку та пообіцяли допомогти зібрати необхідну суму. А вона не маленька, бо такий дрон, який їм потрібний, коштує 300 тисяч гривень. Після відкриття монобанки, ми здійснили інформаційний супровід цієї ініціативи. Було оголошення на моїй Фейсбук сторінці яке поширили всі волонтери Фонду, і самі ми всі теж долучились до збору власними коштами. Разом нам за пару днів вдалось зібрати в «банку» дев’ять з половиною тисяч гривень. Потім збір зупинили, адже основну суму – 300 тисяч гривень побачивши оголошення про збір повністю оплатив благодійник, який захотів залишитись не названим. Таким чином нам вдалось знайти необхідні триста тисяч гривень за три дні. А за зібрані 9500 грн, придбали FPV- дрон, яким вже користуються наші захисники. Щиро дякую кожному, хто долучився до цього важливого збору, адже дрони допомагають знищити більше ворогів та зберегти найцінніше – життя наших воїнів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *