Волонтерка з Черкас прозвітувала за рік депутатської діяльності

Звіт про свою діяльність на посаді депутата Черкаської міської ради опублікувала відома у Черкасах волонтерка, очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Публікуємо його без скорочень

ЗВІТ депутата Черкаської міської ради Інни БАНДУРИ за січень — грудень 2023 року

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», як депутат Черкаської міської ради обраний від партії «Європейська Солідарність» публічно звітую про свою діяльність. Основне завдання депутатів місцевих рад – це представництво інтересів людей. Пріоритетом у депутатській діяльності були наступні питання: підтримка рішень, які сприяють підвищенню обороноздатності України, Збройних Сил України, допомога ВПО, забезпечення життєдіяльності нашого міста у надзвичайних умовах. І.

Відомості про діяльність у раді та в її органах, до яких обрано:

Як депутат Черкаської міської ради «Європейська Солідарність» узяла участь у роботі більшості пленарних засідань сесій Черкаської міської ради в 2023 році (20), а також засідань постійної комісії з бюджету та економічного розвитку Черкаської міської ради (16). Регулярно активно виступаю на сесіях: 11 виступів та 31 звернення та ініціатива. Була ініціаторкою ряду проєктів рішень, звернень, запитів та доручень. Беру активну участь в обговоренні усіх питань, які виносяться на засідання комісії, вношу пропозиції та зауваження. Разом з колегами по фракції «Європейська Солідарність» напередодні кожного пленарного засідання обговорюємо актуальні питання порядку денного, спільні проєкти та роботу тимчасових комісій.

ІІ. Відомості про прийняті радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу:

Надважливим був розгляд та ухвалення бюджету Черкас на 2023 рік. Ретельно та уважно попрацювавши над оптимізацією бюджету з урахуванням у ньому всіх найактуальніших проблем міста та підтримки ЗСУ, проголосувала за ухвалення цього бюджету. Взяла участь у розгляді близько 1330 проєктів рішень. Підтримала виділення на оборонні цілі понад 1,2 мільярда гривень починаючи з 24.02.2022 року, а також закупівлю декількох десятків транспортних засобів, тисячі дронів та іншої техніки для потреб ЗСУ. Проголосувала за усі зміни до міської соціальної програми «Турбота», які спрямовані на покращення соціального захисту військовослужбовців, поранених та родин загиблих захисників України. Також підтримала: – рішення спрямовані на допомогу ВПО; – оснащення медичних закладів обладнанням для лікування та реабілітації, які військових та і цивільних жителів Черкас; – перейменування ряду вулиць Черкас на честь наших захисників та відомих історичних діячів; – безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади очисних каналізаційних споруд; – відновлення безоплатного харчування усіх учнів 1 – 4 класів; – обладнання в Черкасах тренажерного залу для реабілітації ветеранів; – надання матеріальної підтримки жителям міста, які постраждали під час вибуху ворожої ракети; – мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Черкаської міської територіальної громади; – затвердження програми охорони культурної спадщини міста Черкаси на 2023-2027 роки та Правила благоустрою міста; – аварійний ремонт доріг; – зміни до міської цільової програми заходів та робіт з територіальної оборони м. Черкаси на 2022-2023 роки; – програму протидії тероризму на території міста Черкаси на 2021-2025 роки; – програму забезпечення законності та профілактики правопорушень у місті Черкаси на 2022-2026 роки та багато інших важливих для безпеки та розвитку громади питань. Разом з колегами-депутатами фракції «Європейська Солідарність» ініціювали ряд звернень до органів центральної та місцевої влади.
Зокрема щодо: – призупинення повноважень депутатів обраних від «опзж»; – важливості залишення в громаді ПДФО; – державної програми, яка покриватиме витрати репатріації тіл кремацію або поховання за кордоном загиблих громадян України, які не мали діючої страховки; – неприпустимості повернення перевірок і штрафів для малого і середнього бізнесу під час війни; – розірвання договорів на оренду та/або користування землі, релігійних споруд, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Черкаси, з тими релігійними організаціями, які не дотримуються вимог Закону України “Про свободу совісті та релігійні організації”, зокрема не вказують у своїй назві, що їхній керівний центр знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України; – неприпустимості блокування карток родичів військовослужбовців та волонтерів, які збирають на потреби ЗСУ; – створення інтерактивної карти, яка допоможе містянам оперативно отримувати інформацію про ситуацію на дорогах Черкас та багато інших. Вела активну волонтерську діяльність, зокрема є засновницею благодійного фонду «Хрещатик Сіті», який допомагає родинам ВПО, медичним закладам та військовим.

ІІІ. Відомості про роботу у виборчому окрузі:
Активною комунікую з жителями міста Черкаси проводячи особисті депутатські прийоми кожного місяця за адресою м. Черкаси, ТРЦ «Хрещатик Сіті», 2-й поверх а також через свою сторінку у Фейсбуці. Розглядаю та, у межах повноважень, вирішую окреслені питання. Також здійснюю представництво інтересів громади під час засідань сесії Черкаської міської ради. Провела 48 особистих прийомів громадян, розглянув 96 звернень та пропозицій містян. Беру участь у телеефірах на місцевих та національних ТВ каналах та даю коментарі для електронних і друкованих ЗМІ. Разом з колегами по фракції «Європейська Солідарність» у Черкаській міській раді працюю для розвитку європейських Черкас. Завдяки злагодженій роботі нашої команди до Збройних Сил України та територіальних громад, які постраждали від війни, було зібрано та передано значну кількість гуманітарної допомоги. У місті було забезпечено роботу міських закладів освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери, а також відновлено роботу пошкодженої інфраструктури міста та здійснено заходи з належної підготовки до опалювального сезону. Вірю, що спільно з жителями Черкас можна подолати всі труднощі та побудувати краще майбутнє для міста. Слава Україні! Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *