Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч. На Черкащині стартував другий етап проекту

Другий етап національних змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» стартував на Черкащині. У рамках етапу, який триватиме до березня, запланували 360 змагань. Спортивним талісманом Черкащини обрали вовка.

Про це повідомили амбасадори проекту Богдан Кулинич та Роман Данилюк.

– Протягом змагань, графіки проведення яких складені в усіх чотирьох районах області, команди боротимуться за першість у п’яти видах спорту: футзал, баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування та черлідинг. Другий етап змагань завершиться у березні, у його рамках відбудуться 360 змагань. Переможці територіальних змагань мають пройти три етапи: районний, обласний та всеукраїнський, – сказав Богдан Кулинич.

Він же розповів, що під час цього етапу відбуватимуться спільні тренування учасників із професійними спортсменами та дружні мотивувальні зустрічі.

За словами Романа Данилюка, в області вже визначились зі спортивним талісманом. У ході голосування, у якому взяло понад 60 тисяч осіб, 60 відсотків голосів віддали за вовка, зображення якого і визначено талісманом спортивної команди Черкащини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *