Контроль і підзвітність: підрядник доповів про відновлювальні роботи в Умані

Аналіз виконаних робіт, завдання на найближчий час і чіткі терміни. В Умані відбулось виїзне засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». На ньому йшлось про відбудову багатоповерхівки, в яку торік поцілила російська ракета. Про це розповів директор департаменту будівництва Черкаської ОВА Ростислав Євмина.

Наступного тижня підрядник має почати демонтаж зруйнованої частини будинку. Зокрема, перекриття. Опісля має встановити залізобетонні конструкції та взятися за монтаж плит. 

– Спільно з підрядником, технаглядом і виконавцями робіт ми  проаналізували виконані роботи, поставили чіткі завдання на найближчий час та терміни виконання, – зауважив Ростислав Євмина. – Плануємо декілька процесів одночасно, аби виконати більший обсяг робіт за коротший проміжок часу.

За словами директора департаменту будівництва, виконані роботи контролюють у межах чинного законодавства.

– Якість проведених робіт і відповідність проектній документації – на всебічному контролі, – наголосив Ростислав Євмина. – У нас діють технічний та авторський нагляд. У департаменті створена окрема робоча група, яка приймає акти виконаних робіт та аналізує обсяги зробленого, вартість матеріалів, що закуповувалися та використовувалися. Тобто кожен напрям робіт повністю підзвітний.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *