«Мистецтво з-за грат» Романа Сущенка експонують у Шевченковому

Виставку художній робіт бранця кремля Романа Сущенка «Мистецтво з-за грат» відкрили у Національному заповіднику “Батьківщина Тараса Шевченка” у селі Шевченкове.

Про це на особистій сторінці у «Фейсбук» повідомив її творець, перший заступник голови Черкаської обласної ради, голова обласного осередку партії «Європейська солідарність» Роман Сущенко.

 “Експозиція присвячена 210-й річниці від дня народження видатного українського художника, поета та громадського діяча Тараса Шевченка та 85-й річниці створення національного заповідника у Шевченковому. Дякую гостям, які відвідали виставку, ставили запитання, цікавилися умовами у яких я творив, чим саме були намальовані роботи, перспективами творчості. Ознайомитися з малюнками прийшли кілька офіційних делегацій, зокрема представники Черкаської ОВА, колеги з Звенигородської райради, київські гості, представники громадських організацій та дві екскурсійні групи. Особливо відзначу юних військових ліцеїстів, молодих людей та сивочолих пошановувачів творчості Шевченка. Серед яких народний депутат кількох скликань Іван Заєць, голова Звенигородської райради Сергій Струка та син поета Василя Стуса, лавреат Національної премії імені Тараса Шевченка Дмитро», – йдеться у дописі.

Як відомо, роботи, що експонуються на виставці створені Романом Сущенком з підручних матеріалів, кульковою ручкою та природними барвниками, під час перебування у російських буцегарнях у період із 2017 по 2019 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *