У них одна мета – знищити нас, – боєць Третьої штурмової черкащанам

Всеукраїнський агітаційний тур, що його нині ведуть в Україні представники Третьої штурмової бригади, дійшов і до Черкас. Відвідавши низку міст країни і краю, штурмовики провели кілька зустрічей із черкащанами і розкрили їм мету російських зайд. А вона, яка кажуть бійці, одна – винищити українців до ноги.

– Визволяв Бучу, Ізюм… бачив їхні катівні, у яких російські загарбники мордували місцевих жителів, і можу з впевненістю сказати, що у загарбників лише одна мета – знищити нас. Розповідаю не тому, що хочу вас налякати, а тому, що так і є. Ті, хто з нами нині воюють – люди лише з біологічної точки зору. Це – звірі. Для них розвага – це вбивати і гвалтувати жінок, дітей, здирати живцем шкіру з людей, вирізати з тіл ще живих патріотів патріотичні тату. Ото впіймають когось, горілки нап’ються, і далі звірствують. І розповідаю це вам не тому, що хочу налякати, а тому, що це – правда, – чітко визначив головну і єдину мету, яку переслідують російські загарбники у війні з Україною.

Далі кілька цитат воїнів протокольно:

– Крапку у цій віні маємо поставити ми. Інакше через 15 років воювати і гинути на фронті та під бомбардуваннями доведеться нашим дітям.

– Не розумію де чоловіки мого віку, засіли у спортзалах? На Фронт нині приходять дуже молоді, або досить старі, але у військах не вистачає саме моїх однолітків – чоловіків віком 30-35 років. Умови дуже важкі, старі і хворі їх не витримають.

– Не вистачає людей різних професій, бо у штурмовій бригаді не всі штурмовики. Потрібні кухарі, механіки, а найбільше не  вистачає водії категорії «B».

– Нам відчутно коли є підтримка від людей, і коли вона слабшає. Щоб вигнати цю чуму з України, усьому суспільству якнайшвидше необхідно об’єднатись, інакше нам не перемогти. А поразка для України означає лише одне – смерть. Вбивати усіх, хто живе в Україні – це їх єдине завдання. Вони саме для цього сюди і прийшли. І чим швидше українці об’єднють свої зусилля, тим швидше ми очистимо нашу Вітчизну від цих нелюдів.

Володимир Лимаренко-Полянський

На світлині, зробленій черкаськтими волонтерамиРусланом Матвєєвим та Олександром Кумпанським , те, що росіяни зробили із раніше квітучої Авдіївки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *