Зраднику, який воював проти України на Лиманському напрямку оголосили  про підозру

CБУ повідомила про підозру бойовику, який воював проти Сил оборони на східному фронті.

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба УСБУ в Черкаській області.

– Контррозвідка Служби безпеки зібрала доказову базу на чергового зрадника, який воював проти українських захисників на Лиманському напрямку. Від початку повномасштабного вторгнення росії він «мобілізувався» до бойового окупаційного підрозділу та брав участь у захопленні м. Гірське на Луганщині, – розповіли у прсесслужбі.

За даними слідства, з липня 2022 року 43-річний мешканець Суходільська добровільно вступив на службу до «208-го козачого полку народної міліції «лнр». На посаді стрільця він неодноразово брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей.

Крім того, він брав участь у проведенні навчань з бойової, вогневої, інженерної та тактичної підготовки молодих бійців підрозділу.

Слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Зрадник перебуває на тимчасово окупованій території України. Йому загрожує довічне ув’язнення. Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *