Артефакт з війни, перетворений на арт-об’єкт, стане експонатом музею волонтерів із Черкас

Презент із гарячої точки фронту військові передали відомій черкаській волонтерці. Розмальовану тубу від снаряда у якості подарунка на знак подяки про допомогу і турботу передали українські захисники з фронту волонтерській команді БО «БФ «Хрещатик Сіті». Цей своєрідний презент військові передали волонтерам за те, що не так давно волонтери Благодійного фонду «Хрещатик Сіті» передали фронтовикамдуже потрібний їм дрон.

Допис про на власній сторінці у «Фейсбук» опублікувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Є такі подарунки, від яких отримуєш особливе задоволення. Підрозділ якому ми допомагаємо з дронами передали подарунок з Авдіївки. Планую цим подарунком поповнити майбутній музей пам’яті війни в ТРЦ «Хрещатик-Сіті.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *