Родинам захисників організували екскурсію до кінного клубу

Рідні ветеранів війни та загиблих (померлих) захисників і захисниць України відвідали черкаський кінно-спортивний клуб «Мустанг», інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Таку екскурсію їм організував департамент соціальної політики, аби надати психологічну та емоційну підтримку.

На території клубу діє контактний зоопарк, тож відвідувачі могли спілкуватися з тваринами, гладити їх, годувати. Під час екскурсії ознайомилися з історією створення «Мустанга», фотографувалися, охочі каталися верхи на конях.

«Чудові враження. З тваринами цікаво, особливо дітям, головне – не боятися їх. Для дітей велика радість: бути поруч із тваринами, відчувати їхнє тепло і спокій, покататися можна. Це дійсно справжня зоотерапія», – ділиться враженнями черкащанка Євгенія Москалюк.

«Наш онук Діма просто у захваті. Він дуже любить тварин, розуміє і жаліє їх, – розповідає Людмила Ткаченко. – Я 35 років працювала в «Астрі», та після загибелі сина мусила розрахуватися – боляче було дивитися на військових. І ця екскурсія – просто справжнє оздоровлення для нашої психіки. Взагалі, дякуємо департаменту соціальної політики за такі заходи і за матеріальну допомогу, яку ми отримуємо як родина загиблого захисника України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *