У Черкасах поліцейські зупинили чоловіків з наркотиками і ножем

ТОРівці виявили чоловіків, які мали із собою, ймовірно, наркотичні речовини та ніж. Про це інформують у Патрульній поліції Черкащини.

Днями близько 18-ї години екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування отримав повідомлення, про те що на вулиці Академіка Корольова у Черкасах двоє підозрілих осіб, ймовірно, шукають закладки.

Поліцейські прибули за вказаною адресою та виявили, як двоє чоловіків поспіхом намагалися сісти в автомобіль Renault Logan та поїхати з місця події. Патрульні вирішили перевірити данних осіб через те, що за вказаною адресою вже неодноразово вчинялися правопорушення пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Підійшовши до автомобіля Renault, інспектори звернули увагу, що громадяни помітно нервували. Надалі спілкуючись із громадянами, останні розповіли поліцейським, що вони шукали Метадон. Тож патрульні провели поверхневу перевірку та візуальний огляд авто. Інспектори виявили в салоні автомобіля Renault таблетки пластиковому кейсі, шприци та згорток, ймовірно, з наркотичною речовиною. Крім того, інспектори виявили ще й ніж.

Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *