Черкаська міська рада та “Черкаська агенція регіонального розвитку” об’єднали зусилля для спільного розвитку міста

У Черкасах підписали меморандум про співпрацю між міською радою та установою «Черкаська агенція регіонального розвитку». Цей документ – важливий крок для розвитку територіальної громади. Про це інформують у Черкаській міській раді.
“Пріоритетними напрямами розвитку регіону є: розробка та впровадження плану відновлення, стратегічного планування області, розвиток екологічно-безпечної інфраструктури, підтримка та розвиток підприємницького потенціалу, підтримка соціального та культурного розвитку. Саме на цих пунктах базується майбутнє процвітання Черкащини”, – зазначила директорка “Черкаської асоціації регіонального розвитку” Ілона Приходько.
“Підписання меморандуму – це лише початок шляху. Попереду на нас чекає багато роботи, але спільними зусиллями зможемо зробити Черкаси кращими. Разом з агенцією, Черкаською ОВА будемо знаходити рішення, які сприятимуть розвитку не лише міста, а й області”, – сказав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.
Меморандум передбачає співпрацю для:

  • залучення інвесторів та інвестицій в економіку Черкас;
  • економічного зростання;
  • залучення програм і проєктів;
  • збільшення робочих місць;
  • підтримки малого та середнього бізнесу.
  • Крім того, агенція допомагає у консультуванні, супроводі та реалізації проєктів для розвитку територіальних громад.
  • Співробітництво включає розробку стратегії розвитку, супровід та організацію заходів просвітницького характеру, що дозволить підвищити конкурентоспроможність нашої громади.
  • “Спільна робота Черкаської міської ради та агенції регіонального розвитку відкриє нові можливості для реалізації проектів, ініціатив, спрямованих на підвищення рівня розвитку громади. Наша мета проста – зробити Черкаську область кращим місцем для життя”, – наголосив заступник начальника Черкаської ОВА Олександр Турченяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *