Податків на дев’ять мільярдів гривень зібрали на Черкащині з початку року

Більше як на дев’ять мільярдів гривень поповнила державну скарбницю Черкащина. До бюджетів усіх рівнів у вигляді податків, зборів та платежів платники податків сплатили 9 мільярдів 34  мільйони гривень. А це більше як на 1,7 мільярдів гривень більше ніж торік.

Про це стало відомо редакції «City News» зі слів в.о. начальника ГУ ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

– 9 мільярдів 034 млн гривень податків, зборів та платежів сплатили до бюджетів усіх рівнів платники Черкаської області за січень-квітень 2024 року, що на 1 734 млн грн податків більше, ніж минулого року. На сьогодні 5 мільярдів 119 мільйонів гривень сплачено до державного бюджету України, 3 мільярди  915 мільйонів гривень надійшло до місцевих бюджетів Черкаського регіону. І ми вдячні за відповідальне ставлення платників до сплати податків, адже це є основним джерелом наповнення бюджетів, і відповідно підтримкою для держави, особливо в нинішній складний період», – сказав Володимир Жаврід.

Окрім того, на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат перераховали і спрямовали 4 мільярди 218 мільйонів гривень єдиного внеску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *