Ляльки-мотанки, створені школярами з Черкас, поїдуть до їх однолітків у Ліндау (Німеччина)

На знак подяки за зібрану допомогу та дружби між черкаськими школярами та їх однолітками з Німеччини, учні однієї зі шкіл Черкас нині створюють оригінальні ляльки мотанки. Найближчим часом, зроблені руками дітей обереги, волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» відвезуть у німецьке місто Ліндау і передадуть тамтешням школярам, які недавно зібрали для юних черкащан рюкзаки, укомплектовані усім необхідним для навчання.

Портал «City News» вже інформував читачів про візит до Черкас групи німецьких волонтерів із м. Ліндау.

Поміж різної допомоги вони привезли 35 рюкзаків для школярів Черкащини. Їх придбали школярі із Ліндау і дбайливо укомплектували усім, що знадобиться учню у школі.

Ці рюкзаки команда БО «БФ «Хрещатик Сіті» передала дітям із числа пацієнтів Черкаської обласної дитячої лікарні.

Четвертокласники однієї зі шкіл обласного центру вирішили віддячити дітям із Ліндау за їх турботу про маленьких українців.

На знак подяки за допомогу та дружби між німецькими і українськими дітьми, юні черкащани, нині, зібравшись у одному із кафе Черкас, виготовляють ляльки-мотанки – традиційний український оберег.

Ляльки зроблені так, що їх юні жителі Ліндау, які з власної доброї волі вирішили підтримати однолітків із Черкас, можуть прикріпляти до власних рюкзаків, велосипедів, скутерів тощо.

Найближчим часом представник команди команди волонтерів  БО «БФ «Хрещатик Сіті» відвезе ці подарунки до Ліндау.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Детальніше згодом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *