Оптимізувати тролейбусні маршрути вирішили у Черкасах

У Черкасах планують оптимізувати маршрути міського електротранспорту, покращити якість роботи та підвищити рівень надання послуг із пасажирського перевезення.

Як повідомив журналіст «City News», під час чергового пленарного засідання сесії Черкаської міськради, обранці ухвалили рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської  міської ради від 09.12.2021 №15-20 «Про затвердження програми розвитку міського електротранспорту у м. Черкаси на 2022-2025 роки».

Проєкт представив  директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

– У зв’язку з необхідністю впровадження сучасних технологій в управлінні громадським транспортом, впорядкування руху пасажирського транспорту містом, вивчення пасажиропотоків, оптимізації маршрутів, шляхом комп’ютерного моделювання та з метою фінансування таких заходів підготовлено зміни до Програми розвитку міського електротранспорту у м. Черкаси на 2022-2025 роки, – пояснив депутатам Сергій Отрешко.

One thought on “Оптимізувати тролейбусні маршрути вирішили у Черкасах

  • 29.05.2024 о 10:41
    Permalink

    А ЩЕ БУЛО Б НЕПОГАНО ЩОБ У ТРОЛЕЙБУСАХ ПОВИКЛЮЧАЛА ПІЧКИ(ВЖЕ ДОСТАТНЬО ТЕПЛО НАДВОРІ) І ПОВКЛЮЧАЛИ ВАЛІДОРИ, БО ІНОДІ ВОДІЇ ЗАБУВАЮТЬ ЇХ ВКЛЮЧАТЬ

    Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *