Волонтери з Черкас відвезли на фронт латвійські медикаменти  

Медикаменти і медичні засоби, що призначені для надання допомоги пораненим солдатам безпосередньо на полі бою, які у Черкаси із Латвії передала благодійна  організація «Apes i Aluksnes blagotvoritelnij fond», волонтери «Черкаського бастіону» повезли українським захисникам на фронт.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

– Продовжуємо передавати за призначенням ту благодійну допомогу, яку наші латвійські друзі та партнери зібрали і відправили для бійців Збройних Сил України. Щиро дякуємо великому другу України, дипломатичному аташе з економічних питань між Латвією та Україною Айнарсу Межулісу за надану благодійну допомогу, – сказала Інна Бандура.

«City News» вже інформував читачів про започаткування та реалізацію спільного благодійного проєкту очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інни Бандури з дипломатичним аташе з економічних питань між Латвією і Україною, головою Латвійської агенції інвестицій і розвитку Айнарсом Межулісом – представником латвійської благодійної організації «Apes i Aluksnes blagotvoritelnij fond».

У рамках цього проєкту Фонд отримав від небайдужих латишів гуманітарну допомогу – ліки та медичні засоби, призначені для оперативного надання першої медичної допомоги пораненим безпосередньо на полі бою, військове спорядження та засоби особистої гігієни. 

З слів Інни Бандури відомо, що місію доправити солдатам цю допомогу взяла на себе команда @bastion_cherkasy, яку представляв її активіст Олександр Кумпанський.

– Команда “Бастіон_Черкаси” разом з Ярославом Колісником – директором школи англійської мови “School Ideal”, організувала відправку гуманітарної допомоги для десантників. Спільно з БО БФ “Хрещатик Сіті” змогли забезпечити хлопців такими необхідними речами, як: військові рюкзаки, дощовики, шкарпетки, продукти харчування, а також медикаментами. Військові повернулися нещодавно з передової і зовсім скоро повертаються туди знову, тому ми не могли їх залишити без якісного забезпечення. Хочемо подякувати кожній людині, яка долучилася до нашої ініціативи. Сподіваюся, що всі ті, хто боронить нашу землю повернуться додому живими та неушкодженими, а поки продовжуємо всілляко підтримувати наших захисників, – розповів він.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам, які виховують дітей віком до двох років, який взяв на обслуговування понад 150 переселенок та черкащанок даної категорії, що потребують допомоги.

На світлині Інна Бандура і Олександр Кумпанський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *