Коридор затемнень: чим небезпечний та як трипільці визначали цей період

Астрологи зазначають, що у 2021 році нас чекає два сонячних і два місячних затемнення. Перше вже сталося 26 травня, воно й відкрило перший коридор затемнень 2021 року, який завершиться 10 червня вже другим місячним затемненням.

Це важкий період, який вплине на наше життя на 18 років вперед. Щоб не сталося у цей час, вважатиметься доленосним, а помилки доведеться виправляти довгі роки.

На думку фахівців астрології, людям потрібно зібратися, не нервувати та уникати того, що псує життя. Також не радять у період затемнень розпочинати нові справи і укладати шлюб.

І при чому тут трипільці?!

З історичних джерел відомо, що трипільці ще в 5 – 3 тис. до н. е. зображали круглу орбіту руху місяця і фази місяця. Тобто, вони вже тоді знали, що планети рухаються по круглих орбітах і фази – це просто затемнення тіла тінню. Доказом цього є представлений у музеї становлення української нації унікальний артефакт – так звана трипільська тарілка, вік якої 6000 років. Зацікавив спеціалістів її малюнок: 4 елементи, що позначають точки сходу і заходу сонця в дні сонцестояння. Вчений Михайло Відейко бачить на посудині місячний календар: «Це зображення повного місяця. Вісім повних місяців. Це молодий місяць, це старий». У трикутниках та хвилястих лініях розгледів биків на водопої. Трипільська тарілка розписана і ззовні. Там археолог теж побачив місячні цикли.

Тож, якщо навіть давні люди відслідковували такі астрономічні явища, тоді і нам варто прислухатися до порад фахівців.   

За матеріалами: http://www.bezvodovka.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *