18 ДТП за кілька годин: у Миколаєві водій тікав від патрульних

Рекордсмен напідпитку: 40 адмінпротоколів за кілька годин. Так у Миколаєві 36-річний чоловік намагався втікти від патрульних. Він був під наркотиками.

Про це повідомляє патрульна поліція.

Скарги на водія Ford почали надходити до патрульних о 13:00. Мовляв: чоловік на великій швидкості їде вулицями та потрапляє у ДТП з іншими авто.

Менш ніж за 15 хвилин патрульні дізналися, де перебуває автівка, і прибули на місце події. Спершу порушник хотів втекти на машині, а потім залишив її та почав бігти. Його наздогнали та затримали. Від огляду чоловік відмовився.

Патрульні склали на нього майже 40 адміністративних протоколів – 18 за статтею про порушення ПДР, що призвело до аварії, і ще 18 за залишення місця ДТП.

Також йому виписали протокол за ст. 122–2 (невиконання вимоги про зупинку) та постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Його подальшу долю вирішуватиме суд.Чи постраждали люди в цих ДТП – поліція не повідомляє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *