Учень Черкаського учнівського лісництва став призером Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт

Про це повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

У Національному університеті біоресурсів та природокористування України відбувся семінар, присвячений 100-річчю від дня народження Бориса Лук’янова, Міністра лісового господарства України у 1966-1979 р.р. 15 учасників щорічного Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт – випускників учнівських лісництв, чиї роботи визнані найкращими на Всеукраїнському рівні, отримали дипломи переможців і подарунки від Товариства лісівників України. Серед призерів був учень Черкаського шкільного лісництва, випускник Геронимівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Денис Муляр, який став переможцем обласного рівня конкурсу, що проводився Черкаською обласною громадською організацією Товариства лісівників України.

Диплом призера Денис отримав за дослідницьку роботу на тему: «Павловнія Повстиста» дослідницького спрямування – ліс та лісові ресурси в житті людини. Актуальність теми дослідницької роботи полягала у необхідності обґрунтування та розробки методики вирощування сіянців Павловнії, що стане основою у вирощуванні посадкового матеріалу енергетичної культури. У роботі було проаналізовано влив стимуляторів росту на схожість та проростання насіння.

Супроводжував Дениса та взяв участь у семінарі в НУБІП Олександр Забродоцький, інженер лісових культур Черкаського держлісгоспу.

Джерело: https://lis-ck.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *