Черкаси готуються до наймасштабнішого фестивалю

З нагоди святкування 30-річчя Незалежності України Черкаси вирішили влаштувати грандіозний івент: музика, розваги, кіно, ремесла й спорт, і все це в один день і на одній набережній. 30 найкращих фестивалів області відбудуться під одним загальним брендом – Фестиваль фестивалів ManyFest. Повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР

Черкасці та гості нашого міста познайомляться з найкращими представниками культурної індустрії Черкащини: від перегонів на саморобних тачках “Крутий спуск” до екстремального забігу, від гутірок до концертів та мистецьких пленерів.

Аби уникнути великих скупчень людей, кожен захід матиме свою локацію, а всі разом вони простягнуться на сім кілометрів узбережжя Дніпра. Уся набережна міста заграє розмаїттям культурних, спортивних, музичних й мистецьких фестивальних родзинок, демонструючи багатющий інфраструктурний та туристичний потенціал Черкас.

А святкові концерти радуватимуть публіку одразу у декількох місцях.

Організатори відзначають: відмовитися від одного великого концерту було непросто, але незвичність формату ManyFest-у перемогла. Цим і дивуватимуть черкащан, і заради такого видовища запрошують гостей з усієї України 24 серпня відвідати Черкащину – місце сили – й побувати одночасно на 30 фестах!

Джерело:  https://dogp.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *