Упродовж вихідних на Черкащині сталось 2 пригоди на воді, 2 ДТП та 2 загорання сміттєзвалищ

18 липня на річці Дніпро неподалік села Сагунівка потонув чоловік. Аналогічний випадок на воді стався у місті Каневі. Обох потопельників було піднято на поверхню водолазами.

18 липня на автошляху «Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя», поблизу села Софіївка, Золотоніського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох легкових автомобілів: AUDI, Volvo, BMW та NISSAN. Внаслідок ДТП 1 особа загинула.

А у місті Корсунь-Шевченківський на автошляху «Київ – Знам’янка» трапилася пригода за участю вантажного автомобіля DAF, який перекинувся на бік. Для забезпечення пожежної безпеки залучався черговий караул 11 Державної пожежно-рятувальної частини.

На місцевому сміттєзвалищі у місті Корсунь-Шевченківський. Вогонь, що охопив сміття на площі 50 м.кв. ліквідували рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини. За попередніми даними, причиною пожежі стало самозаймання.

Другий випадок стався на відкритій території в місті Шпола. На місце події прибули рятувальники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Джерело: https://ck.dsns.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *