Петицію містян підтримано!

Депутати фракції Європейська Солідарність – місто Черкаси підтримали петицію містян, яка пропонувала замінити сталеві скарифікатори на автоматичні акті-ланцети для забору крові у всіх медичних закладах міста Черкаси. Про це повідомляє Сергій Кудактін на офіційній сторінці фейсбуку.

«Не лякайтеся медичних термінів. Сталевий скарифікатор – це ось це знаряддя катувань часів Радянського союзу, від якого уся прогресивна медицина світу відмовилась давно (фото зліва), а акті-ланцет це сучасний його замінник, звичний для більшості медиків, та, як виявилося, не Черкас (фото справа)», – пише Сергій Кудаткін.

«Ми маємо відмовитися від використання цього атавізму у державних медичних закладах Черкас. Тим паче є сучасна альтернатива – автоматичні ланцети, які не лякають дитину (бо голки не видно), а завдяки швидкості проколу й мінімальному розміру голки це ще й практично неболяче. А ціна питання: +\- 2 гривні!!! І місто їх знайде!» – впевнений керівник Черкаської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *