Мер Черкас підсумував роботу Черкаської міськради

Високим показником у рейтингу комфортного проживання у місті похвалився міський голова Черкас на сесії міськради і коротко підбив підсумки спільної роботи за рік.

– Дякую депутатам за плідну, хорошу роботу, жваву дискусію і позитивне прийняття рішень. Результат роботи – це шосте місце проти минулорічного 15-го у рейтингу комфортного проживання. Нам випало працювати у не легкий час: період другої хвилі пандемії і великого ненадходження великої кількості коштів до міського бюджету. У минулому році місту не вистачало 200 мільйонів. Нам з вами вдалось їх віднайти, погасити борги перед підрядниками і відремонтувати велику кількість тротуарів, доріг і дитячих садочків, закупити кисневе обладнання для лікарень, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Також він, звертаючись до депутатів підкреслив, що перед владобю міста стоїть низка проблем, які треба буде вирішувати і викликів, котрі необхідно буде долати.

– Вважаю, що є два важливих виклики. Це у першу чергу подолати існуючу пандемію, бо ситуація на сьогодні критична. Заповнюваність лікарень складає 72 відсотки. Друга проблема – пережити опалювальний сезон. Російська Федерація припинила постачати в Україну електроенергію і вугілля марки А – антрацит на всі теплогенеруючі станції, які є державними, і у тому числі на Черкаську ТЕЦ. Це проблема номер один. То ж, як компенсувати різницю вартості тарифів – це завдання не тільки міського голови Черкас, і міського виконавчого комітету, але депутатського корпусу, – підкреслив Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *