Лавочки подарували черкаському дитсадку «Ялинка-веселинка»

Лавочки у подарунок від ТРЦ «Хрещатик Сіті» отримав черкаський дитячий садочок №60 «Ялинка-веселинка». Про це у мережі «Фейсбук» повідомила керівник бізнес-структури і депутат Черкаської міськради від «ЄС» Інна Бандура.

«Відсьогодні веселі будні малечі у дитячому садочку №60 «Ялинка-веселинка» стали трішечки комфортніші. ТРЦ «Хрещатик Сіті» подарував цьому дитячому садочку лавочки, яких дуже не вистачало. Як керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» у діловому житті сповідую принцип: бізнес має бути соціально відповідальним. А як депутат Черкаської міськради від партії «Європейська Солідарність» намагаюсь робити все для того, аби життя у моєму місті було максимально комфортним і безпечним», – написала депутат і підприємець.

Як представник бізнесу Інна Бандура часто виступає ініціатором різних соціальних проектів. Наприклад, на цьому тижні у рамках започаткованої нею освітньо-культурної програми «Подаруй бібліотеці книгу», участь у якій також взяв книжковий магазин «Буквиця», комплект літератури отримала черкаська школа СШ №13.

А як народний обранець вона ретельно з’ясовує нагальні потреби навчальних закладів Черкас, інспектує дитячі садочки, аналізує що і кому потрібно у першу чергу.

«Ялинка-веселинка», яка на сьогодні виховує понад 130 діток, це заклад у якому працює чудовий, відповідальний і професійний персонал. А от вік і якість обладнання змушує бажати кращого. Садок відкрився майже 60 років тому і відтоді гральний майданчик не бачив жодної реконструкції. І на жаль, як з’ясувала під час інспектувань дошкільних навчальних закладів Черкас, ця проблема нині характерна для значної частини черкаських садочків. Переконана, що міська влада мусить знайти спосіб замінити морально застарілі ігрові майданчики на нові, безпечні й комфортні. Черкаські діти мають право на гідні умови», – йдеться у пості Інни Бандури на «ФБ».

Повідомлення не залишило байдужими черкащан. Пост почав збирати позитивні коментарі.

Сергій Рубан: «Оновлювати майданчики для діток дуже важливо! Дякую».

Елена Ткаченко: «Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Дякуємо, Вам, Інна Бандура за подарунки!»

Оля Діденко: «Спасибі велике за лавочки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *