Автор «Чорного ворона» готовий переїхати на ПМЖ у Черкаси

«… Поставив намет під дубом Залізняка і там живу. Влітку. А взимку в печерах Мотриного монастиря. Клас!…», – так Василь Шкляр жартома відповідає читачам, якщо ті дивуються, що він живе у Києїві а не у Холодному яру.

На своїй сторінці у «Фейсбук» відомий український письменник, автор «Чорного ворона» Василь ШКЛЯР опублікував пост, у якому повідомив, що вважає себе черкащанином і готовий переїхати до Черкас з Києва на постійне місце проживання.

«Іноді на зустрічах з читачами чую чудне запитання: “А хіба Ви, пане Василю, з Києва? Я думав (думала), що Ви живете в Холодному Яру чи принаймні в Черкасах”. Еге ж, поставив намет під дубом Залізняка і там живу. Влітку. А взимку в печерах Мотриного монастиря. Клас! Але, повірте, мене дуже тішить таке запитання і навіть підіймає у власних очах. Дякую красно! У цьому велика частка правди. Адже Черкаси – це не просто назва міста, це ще й національність, бо саме черкасами нас називали чужоземці пів тисячоліття тому. І сьогодні місто на Дніпрі зберігає козацький дух своїх предків – бунтівний, волелюбний, пронизаний гаслом «Україна – понад усе!»… Був би молодшим, переїхав би з Києва до Черкас. Майже до Холодного Яру. А може, ще й подумаю. Це місто – моє!», – написав Василь Шкляр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *