Фракція «ЄС» у облраді закликала Зеленського припинити політичне переслідування лідера опозиції Петра Порошенка


У Черкасах депутати обласної ради з фракції «Європейська Солідарність» виступили зі заявою у зв’язку з оголошенням так званої «підозри», яка була сфабрикована Офісом Зеленського, проти лідера української опозиції, п’ятого Президента України Петра Порошенка. Відповідну заяву під час пленарного засідання зачитав голова фракції у керівник фракції Віталій Коваль.

“Очевидно, що вручення так званої підозри – комплекс власної президентської меншовартості Зеленського та типовий напад політичної параної. Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві і фоткався на Красній площаді, коли зелені чоловічки захоплювали Крим. Не Порошенко, а Зеленський у квітні чотирнадцятого давав корпоратив сепарам у Горлівці. Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки. Не Порошенко, а Зеленський грав на роялі, поки армія звільняла дві третини Донбасу.  Не Порошенко, а Зеленський злив Путіну спецоперацію із затримання військових злочинців із групи Вагнера.  Не Порошенко, а Зеленський завозить вугілля з ОРДЛО”, – зауважив Віталій Коваль.

«Cуцільні провали – це результат діяльності некомпетентної корумпованої центральної влади.  Феєричні, але невиконані обіцянки, шалене зростання цін, криза в енергетиці, в подоланні пандемії, гучні скандали, офшори, «вагнергейт» і  «Велике крадівництво» – це далеко неповний перелік їхніх псевдодосягнень», – наголосив Віталій Коваль.

«Але, на жаль, для Зеленського, Порошенко повернеться! І команда «Європейської Солідарності» стоятиме поруч з ним, захищаючи права кожного українця, відстоюючи наші традиційні цінності та європейські прагнення», – резюмував Коваль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *