У Черкасах відкривають пункти обігріву для знедолених

Чотири пункти для людей, які з тих чи інших причин опинились просто неба відкриваються у Черкасах. Три з них працюють відповідно до графіка, а один цілодобово.

Пункти обігріву, що знаходяться за адресами м. Черкаси, вул. Пушкіна, 13а, вул. Гвардійська, 7/5, і  бул. Шевченка, 307 (адміністративна будівля Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради) працюють з понеділка по п’ятницю з 8.00 по 17.00.

Першими двома опікується Територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси.

Цілодобово працює поки тільки один пункт обігріву, який створено на базі благодійної організації «Сто відсотків життя Черкаси», що знаходиться за адресою вул. Рєпіна 12/1.

– Морози, що нині вдарили, поставили під загрозу життя людей, які у силу різних причин втратили власну домівку і тому не можуть вижити без сторонньої допомоги. У Черкасах працює чотири пункти обігріву. Дорогі черкасці, звертаюсь до вас з проханням  не залишатись осторонь. Варто пам’ятати, що ваша небайдужість і увага до ближніх здатні врятувати чиєсь життя. Якщо ви виявили людину, яка ризикує померти від переохолодження, найменше, що ви можете, то це викликати карету «Швидкої допомоги», і тоді нещасному нададуть допомогу і доправлять до найближчого, – написала на своїй сторінці у «Фейсбук» депутат Черкаської міської ради Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *