Колапсу на дорогах Черкащини не допустили працівники САД

Автодорожні служби Черкащини впорались з викликом природи, і не зважаючи на погіршення погодних умов, що мало місце вчора, не допустили ускладнень на автошляхах. 9 січня на автодорогах Черкаської області для забезпечення безпечного проїзду працювали 115 одиниць техніки та 125 робітників.

– Вночі по області місцями йшов дощ при мінусовій температурі, тож роботи із забезпечення безпечного та комфортного проїзду не припинялися. Проводилося оброблення доріг протиожеледними матеріалами для ліквідації зимової слизькості. Загалом в ніч на 10 січня працювало 70 одиниць спецтехніки та 80 робітників. За добу використано понад 1000 тонн протиожеледної суміші, – повідомив керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег Діденко.

Станом на ранок 10 січня проїзд мережею автомобільних доріг державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає. Наразі продовжуються роботи.

Як повідомила пресслужба САД у Черкаській області, про місця ускладнення проїзду дорогами державного значення Черкащини можна ЦІЛОДОБОВО повідомляти по телефону на цілодобову диспетчерську лінію Служби автодоріг області: +380472317819, +380678093117.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *