У ніч на Водохреща автошляхи Черкащини прибирали 25 спецмашин (фото, відео)

На ранок 19 січня проїзд автошляхами державного значення Черкащини забезпечено, – рапортують у Службі автомобільних доріг області.

18 січня на автодорогах Черкаської області працювали 43 одиниці спецтехніки та 97 робітників, які прибирали сніг та посипали проїжджу частину сіллю та піском.

Як розповів журналістам City News керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег Діденко, робота на транспортних артеріях краю не припинялась ні вдень, ні у ночі.

В ніч перед Водохрещам на автошляхах державного значення працювало 25 одиниць спецтехніки, які проводили протиожеледне оброблення автошляхів піщано-соляної сумішшю для ліквідації зимової слизькості. За добу використано понад 2000 тонн протиожеледної суміші.

– Наразі роботи на автодорогах області продовжуються, також проводяться роботи із очистки від снігу узбіччя, автопавільйонів громадського транспорту та тротуарів. Станом на ранок 19 січня проїзд мережею автомобільних доріг державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає, запевнив Олег Діденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *