Медичні засоби з Німеччини у обласну та міську лікарні Черкас передали волонтери “Хрещатик Сіті”

Одразу дві партії медичних засобів, які прибули у складі вантажу гуманітарного автопоїзду з Німеччини, волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» передали до обласної та міської лікарень Черкас.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Фармацевти Черкаської обласної лікарні Володимир Беспалов і Афанасій Абрамов

 – Отримали засоби гігієни, підгузники, шприци, маски, витратні матеріали. Тобто, всього потроху. Але це дає можливість зекономити кошти і надати допомогу значно більшій кількості людей. А це зараз дуже актуально, бо до лікарень прибувають потерпілі з пораненями різної складності. Це дуже хороша допомога, тим більше від чистого серця. Щоб допомагати людям залишив попередню роботу (був власником і керівником аптеки) і пішов працювати фармацевтом до Черкаської обласної лікарні, – розповів Афанасій Абрамов.

В унісон представнику Черкаської обласної лікарні слова вдячності німецьким та українським благодійникам і волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» прозвучали і з вуст лікаря-анестезіолога Першої міськї лікарні Черкас Станіслава Возного.

– Ця допомога дуже важлива, адже її можна буде використати тоді, якщо станеться так, що не буде забезпечення. Тут необхідні речі: дезрозчини для обробки рук, поверхонь, маски одноразові, еластичні бинти тощо, – розповів він.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Це те, що потрібно для пацієнтів, – лікар-анестезіолог Першої міськї лікарні Черкас Станіслав Возний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *