Сагунівська ОТГ готує гумвантаж для солдат на передову

Труси і тушонку для солдат, постіль і пледи для переселенців роблять невтомні жителі Сагунівської ОТГ. Щотижня на передову громада відправляє автобус із допомогою.

Про це журналістам “City News” повідомила голова Сагунівської ОТГ Ірина БОДЯНЮК.

– Щотижня на передову Сагунівська ОТГ відправляє автобус із допомогою для солдат. Зараз формуємо черговий вантаж. Традтиційно у цьому нам допомагають волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”. Тут дали гуманітарку для воїнів ВСУ які боронять Україну у Донецькій та Луганській області. Це тушонка, консервовані супи з Німеччини. Назад автобус теж порожнім не їде. Наші волонтери забирають з гарячих точок людей і вивозять їх у Дніпро. А ще наші жінки нашили трусів для солдат, які тепер передаємо, а для переселенців вони шиють постільну білизну та пледи, – розповіла Ірина Бодянюк.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *