Калорійну їжу для поранених солдат передали у одну з лікарень Черкащини

Партію консервованої тушкованої яловичини від БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримала одна з лікарень Черкащини, у якій проходять реабілітацію поранені фронтовики. Проблему виявила черкаська пенсіонерка, якій довелось провести власне розслідування.

Підслухана розмова

Про те, що українські захисники, які після лікування поранень проходять реабілітацію у одному із медзакладів області, потребують калорійної їжі, журналісти «City News» дізнались випадково.

Автору цих рядків у минулу п’ятницю зателефонувала пенсіонерка Тамара Головатенко. У свій час вона отримувала допомогу ліками у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» (нині – БО «БФ «Хрещатик Сіті»). Вона знала, що волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» – чуйні люди, які не залишають у біді тих, хто потребує допомоги, тому розповіла журналістам історію, яку випадково почула у тролейбусі.

Вона мимоволі стала свідком розмови пасажирів про поранених бійців, яким необхідна допомога харчами, одягом, спідньою білизною. Ці солдати проходять реабілітацію після лікування у одній з лікарень області. Для відновлення здоров’я і життєвих сил, хлопцям потрібне калорійне харчування, яке у повній мірі медзаклад надати не може.

Розслідування пані Тамари

Почуте у розмові, пані Тамарі не давало спокою. У думках самі по собі вперто спливали неясні образи тих солдат. Їй дуже захотілось знайти їх і хоч чимось допомогти. Проте у тій розмові було дуже мало конкретики. Тож, щоб все з’ясувати, жінка провела власне розслідування. Озвучені факти підтвердились.

Результатами розслідування пані Тамара і поділилась з журналістами «City News». А вже організувати доставку продуктів для пацієнтів лікарні з боку БО «БФ «Хрещатик Сіті» було не складно.

Шляхетна місія

Після оформлення певних документів керівниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» (далі – Фонд, -ред) Інна Бандура, на радість солдатам привезла і передала у лікарю чималу партію консервованої тушонки.

– Фонд не може стояти осторонь, коли мова йде про необхідність надання допомоги українським захисникам, що на передовій, тим, що перебувають на лікуванні, і загалом усім, хто її потребує. Власне для цієї місії ми його і створили. Тож тепер, дізнавшись про потреби цієї лікарні і її пацієнтів БО «БФ «Хрещатик Сіті», допомагатиме закладу чим лише зможе. Разом переможемо!, – прокоментувала Інна Бандура.

 БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *