Центр допомоги у Черкасах отримав безкоштовний одяг для переселенців

Жіночий одяг на літо для клієнтів Центру допомоги вагітним і жінкам з дітками до двох років безкоштовно передали підприємці з Центрального ринку Черкас.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

– Приємно, що підприємці з Центрального ринку Черкас не забувають турбуватись про людей, які через війну втратили все, що мали. З початку роботи Фонду підприємці з ринку багато разів передавали сезонний одяг та взуття для переселенців. Щиро дякуємо їм за це, – зазначила Інна Бандура.

– Група підприємців з Центрального ринку Черкас вже кілька місяців підтримує переселенців. Окрім одягу та взуття для дітей і дорослих вони передавали багато потрібних речей: іграшки, трафарети для вишивки і таке інше, – додала волонтер Центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

На світлині очільниця та волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» (з ліва на право) Інна Бандура та Тетяна Моргуненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *