Діру на перехресті у Черкасах нарешті залатали, не минуло й року

Завершилась епопея з асфальтуванням діри на проїжджій частині на перехресті вул. Надпільна та Новопричистенська. Яма, засипана гравієм кілька місяців отруювала життя автомобілістів та пішоходів у Черкасах: одні псували свої авта, а інші взуття, ризикуючи скалічитись.

Банальна історія з проламаним асфальтним покриттям цілком могла пройти непоміченою для преси, якби працівники Черкаської ТЕЦ її ліквідували одразу після ремонту пориву труби, яка пролягає якраз під вказаним місцем.

Руйнівники асфальту рішення виконкому Черкас, яким міська влада зобов’язала відновлювати покриття вулиць, пошкоджене внаслідок проведення ремонтних робіт, часто-густо множать на нуль.  

Цього разу, щоб змусити керівництво Черкаської ТЕЦ заасфальтувати діру, виколупану у асфальті знадобилось кілька місяців і кілька скарг, поданих городянами керівництву Черкас. Не ясно лише одне. Тобто те, хто відновлював пошкоджений асфальт, підприємство, яке його зруйнувало чи міські комунальники, яким набридло «вигрібати» від міського начальства, отримуючи скарги від черкащан?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *