Гуманітарний вантаж до Харкова спорядили черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Гуманітарну допомогу жителям прифронтового Харкова передали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті». Місію по доставці вантажу до місця призначення взяла черкаська релігійна громада «Світло спасіння».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Черкаська релігійна громада «Світло спасіння» – один з постійних і дуже надійних партнерів БО «БФ «Хрещатик Сіті». Упродовж кількох місяців спільно з ними Фонд провів не одну гуманітарну місію. Крайньою з них була доставка благодійної допомоги жителям сіл Ізюмського району, звільнених з-під рашистської окупації. Для цього тоді сформували автопоїзд з трьох автомобілів. До процесу також долучився і наш БО «БФ «Хрещатик Сіті», надавши необхідне, – розповіла Іна Бандура.  

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Читати за темою:

Три автобуси продуктів з Черкас прибули до жителів Ізюму (фото)

Дев’ятсот семикілограмових наборів волонтери з Черкас відвезуть жителям звільненого Ізюму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *