Сувеніри створює священник із Черкас, збираючи гроші на теплий одяг військовим

Настоятель храму Миколая Чудотворця Православної церкви України Ігор Ярославський за місяць власноруч зробив пів сотні сувенірів та вторгував три тисячі гривень. Гроші священник спрямує на теплий одяг бійцям.

Про це повідомляють журналісти Суспільного.

Отець Ігор виготовляє сувеніри: за голку взявся лише місяць тому.

«Я вмикав канал на Youtube, молився, просив Бога благословення, – пояснює чоловік. – Перші сувеніри не виходили, однак далі все вийшло».

Зараз, за його словами, найскладніше потрапити ниткою в голку, а техніку шиття вже опанував.

В асортименті є скарбничка, брелоки та магніти.

Сувеніри священник на продаж виставляє в соціальних мережах. Вартість не вказує – продає за ту суму, яку запропонують. Люди купують з радістю, бо розуміють, що це на підтримку українських воїнів, зауважив він.

Доброчинністю отець Ігор займається з 2014 року. Аби підтримати бійців у храмі «Миколая Чудотворця» постійно збирають кошти. Нині тут триває акція «Зігрій воїна ЗСУ». За три тижні зібрали 28 тисяч гривень та одягли чотирьох захисників. Гроші, які вторгував із виготовлення іграшок, також підуть на одяг.

«Кожного дня в нашій країні іде війна і гинуть наші військові, на превеликий жаль. Тож для того, щоб чимось допомогти, я вирішив створювати ці вироби», – каже отець Ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *