Команда волонтерів черкаського БО «БФ «Хрещатик Сіті» підсилилась новим бійцем

Команда волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті» поповнилась ще одним вірним і відданим цій шляхетній справі справі бійцем. У коекчстив волонтерів влилась традиційна партнерка Фонду Наталі Вдовченко.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Радісна новина. Сьогодні дружна родина волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті» поповнилась ще однією патріоткою. Ми раді вітати у нашому колі Наталію Вдовченко – щиру і віддану людину з вірним гарячим серцем і надійного товариша. Сьогодні ми вручили їй квиток волонтера БО «БФ «Хрещатик Сіті», але насправді вона з нами ще з тих днів, коли запеклий ворог чорною хмарою нависав над столицею нашої рідної України. Наталія Альона почала співпрацювати з Фондом ледь не з перших днів повномасштабної навали російських загарбників. У співпраці з нею нам разом вдалось допомогти багатьом з тих людей, які потребували допомоги. І ми щиро раді, що нині вона приєдналась до нас як боєць нашої дружної, самовідданої і невтомної команди.

Неприховує своєї радості і Наталія. Адже тепер вона повноцінний учасник волонтерської спільноти.

– Для мене волонтерство – це допомога тим людям, які цього потребують від нас. Дуже вдячна Інні бандурі і її команді за те, що прийняли мене у свій колектив. Ми співпрацюємо вже давно, а тепер від сьогодні я офіційно входжу у цю команду. А взялась за цю справу тому, що, розумієте, коли почала займатись волонтерством і роззнайомилась з українськими захисниками, і коли дивишся в очі наших бійців, починаєш усвідомлювати, що інакше просто не можна, – сказала Наталія Вдовченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *