Ліки для армії збирають волонтери черкаського Фонду «Хрещатик Сіті».  

Акцію по збору ліків для воїнів – захисників України, спільно з партнерами ведуть волонтери черкаського Фонду «Хрещатик Сіті».  

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Найцінніше, що ми маємо – це життя та свобода. І зберегти життя тих, хто зараз боронить нашу свободу це найвищий пріоритет. І якщо лікарю, яка щодня рятує життя наших захисників щось потрібно, то ми неодмінно це знайдемо! Я щиро вдячна Руфату Абілову (БО БФ «Вільні»), Юрію Кулику (група «Койоти»), а також колегам та партнерам по волонтерській діяльності Володимиру Бурлаці, Наталії Вдовченко , Діані Глущик, Олені Аксьоновій, Роману Куликову та всім хто долучився до нашого збору. І особливо приємно було, коли дівчата, молоді мами які змушені були покинути домівки і тікати з зони бойових дій, які є учасницями нашого проєкту по підтримці діток також долучились до збору та передали ліки нашим захисникам. Все буде Україна, я впевнена в цьому. Ми непереможні, – сказала Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *