«Космічна каша» знову у меню маленьких клієнтів черкаського Фонду «Хрещатик Сіті»

Продукти для найменших українців з переселенських родин, які знайшли притулок у Черкасах від постійниї партнерів отримали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Дякуємо місії «Світло Спасіння» за надані продуктові набори та ТОВ «Черкасиелеваторзбут» за кукурудзяну кашу для наших малюків. Разом до Перемоги, – сказала Інна Бандура.

Власне, завдяки ТОВ «Черкасиелеваторзбут» у дитячому раціоні знову з’явилась «космічна» кукурудзяна каша, яку виготовляють лише у Черкасах і з початку відкритого вторгнення російських загарбників виключно для потреб родин, які перебувають на обслуговуванні Фонду.

А «космічною» цю дитячу кашу журналісти «City News» назвали тому, що вона екологічна, не містить жодних домішок, і настільки калорійна, що її можна використовувати як їжу для космонавтів, або людей, яким необхідно максимально швидко набирати вагу.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячому центру допомоги, на обслуговуванні якого перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою:

Екологічно-«космічну» Кашу-Малашу почали роздавати у Черкасах

Космічну кашу знову роздають у черкаському Центрі допомоги «Хрещатик сіті» (фото)

У Черкасах виготовили дитячу екологічну кашу, якою можна годувати космонавтів

Молоко й «космічна» каша у тренді серед переселенців у Черкасах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *