На межі зупинки теплопостачальне підприємство Канева через саботаж сесії

Сесія Канівської міськради стабільно не відбулась. Пленарне засідання Канівської міської ради, яке було призначене на сьогодні 28 лютого, знову провалене. Причина – саботаж роботи сесії з боку одинадцятьох обранців. Через це на межі зупинки опинилось теплопостачальне підприємство Канева.

Про це повідомив журналіст «City News», який дистанційно слідкує за перебігом подій у Каневі.

– Сьогодні на пленарне засідання сесії зі мною включно з’явилось 11 депутатів з тих, хто постійно приходить брати участь у сесії. Ті, що протягом останніх восьми місяців стабільно не з’являються, і цього разу стабільно сесію проігнорували, хоч були належним чином повідомлені про проведення пленарного засідання. Вони прослухали повідомлення про проведення сесії, сказали «добре» і не прийшли. Тож у нас все стабільно. Таке собі де жа вю, – з гіркою іронією прокоментувала секретар Канівської міськради Оксана П’яткова.

З її слів відомо, що 8 березня планується проведення позачергової сесії, через загрозливу ситуацію, що склалась на Канівському комунальному підприємстві теплових мереж.

– Сесія міської ради у відповідний термін повинна була ухвалити проєкт рішення про погодження договору підприємства з НАК «Нафтогаз України», але вісім місяців сесія не може зібратись, і це рішення не ухвалено. Тепер над підприємством нависла конкретна загроза застосування санкцій: штрафи, блокування рахунків, і, ймовірно, зупинки підприємства. Тому запланували провести позачергову сесію, – зазначила Оксана П’яткова.

«City News» вже інформувало читачів про абсолютно дику ситуацію, що склалась у Канівській міській раді. Одинадцятеро депутатів вже вісім місяців бойкотують проведення пленарних засідань сесії, вимагаючи від міської ради скасування рішення про позбавлення депутатських повноважень трьох депутатів від забороненої в Україні партії ОПЗЖ.  

Цю твердолобу і водночас цинічну позицію канівчани називають саботажем. Бо через цих саботерів завис у повітрі розгляд нагальних питань, вирішення яких конче необхідне для існування громади. Одна з найгостріших проблем та, що через саботаж канівська громада досі виживає без бюджету.  А тепер через впертість одинадцятьох обранців канівчани можуть залишитись ще й без тепла.

Читати за темою:

Канів вісім місяців без бюджету. Це саботаж, – важають канівчани

У Каневі вісім місяців не збирається сесія міськради через трьох легатів «партії путлєра»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *