Військові жінки отримали подарунки від черкаських волонтерів «Хрещатик Сіті»

Подарунки, які для жінок-військовослужбовців однієї з частин ЗСУ днями передали черкаські волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті», вже знайшли своїх власників.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура

Подарунки жінкам, що нині служать у Збройних Силах України до Міжнародного жіночого дня збирали і спільно створювали черкаські волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті», підприємці, переселенці та черкаські школярі. Задля виготовлення цих подарунків Фондпрові низку майстер-класів, де дітей і дорослих навчали створювати обереги, окопні свічки та вітальні листівки.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Читати за темою:

Подарунки жінкам, які служать у ЗСУ з Черкас відправили у військову частину (фото)

Близько півсотні черкаських школярів робили окопні свічки та обереги для віськових (фоторепортаж)

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *