Нововоронцовська лікарня прийняла медичне обладнання з Черкас

Щойно редакція «City News» отримала фото підтвердження того, що лікарня Нововоронцовської територіальної громади (Херсонська область) прийняла апарат ШВЛ, переданий їй черкаським благодійним фондом БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Ще один медичний заклад Херсонщини (Нововоронцовська центральна лікарня) отримав від італійських благодійників апарат штучної вентиляції легень, який буде рятувати життя і допомагати пацієнтам, що потребують відповідних реанімаційних дій. Команда БО «БФ Хрещатик-Сіті» від щирого серця дякує за таку потужну і необхідну допомогу Асоціації Мальве ді Україна, БО «БФ Мальви Україна», також особисто Давіде Ґреко( Davide Greco), Рієро Абрицезе( Piero Abruzzese), Роман Гойдан, Володимир Бекиш, Наталя Созонтова,Сергій Нестер edов, Ігор Цимбрило, Оксана Мацюця , Ірина Шигимаг , Іван Гойдан, Ольга Костів Руслан Нахамко та Енріко Дамері (Enrico Dameri), який оплатив перевіз фур до України. Також висловлюємо вдячність Черкаській обласній військовій адміністрації, Шполянському заводу продтоварів та особисто Олександру Сімаку за співпрацю та допомогу з логістикою, – сказала Інна Бандура.

«City News» вже інформувала читачів про те, що БО «БФ «Хрещатик Сіті» (Черкаси) передала на Херсонщину сучасні апарати штучної вентиляції легень іноземного виробництва, які Україні подарувала створена українцями в Італії благодійна організація Associazione MALVE di UCRAINE (м.Верона).

Читати за темою:

ШВЛ від італійських благодійників  з Черкас вже у лікарні Нововоронцовки

Італійські ШВЛ-и вже прибули з Черкас до Херсону

Як Черкасам дісталися апарати ШВЛ на 12 мільйонів, черкащанам розповіли італійці (фото, відео)

Сьогодні у Черкасах безкоштовно передадуть лікарням апарати ШВЛ з Італії

Апарати ШВЛ з Італії безкоштовно отримають майже всі лікарні Черкас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *