Друга зміна дітей-пільговиків з Черкас поїхала на відпочинок

Друга зміна юних жителів Черкас вирушила на відпочинок до Карпат. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
200 дітлахів пільгових категорій на два тижні поринуть у вир розваг, нових знайомств з друзями і насиченого відпочинку.
Алла Мамчур відправляє десятирічну доньку. Хвилюється, бо Софія вперше їде без батьків так далеко. “Хочу для дитини активного дозвілля без гаджетів. Нехай повітрям подихає і відпочине”.
14-річна Поліна їздила в Карпати торік. “Літо, канікули – найкращий час для відпочинку,” – ділиться дівчинка. З новими друзями спілкується і досі. Цьогоріч їде з неабияким задоволенням за яскравими враженнями.
“Я рада за дитину, нехай їде, набирається сил”, – каже мама Поліни.
“Умови прекрасні для дітей, – розповідає Віктор Бондар, головний спеціаліст Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради. – Це мальовнича природа Закарпаття. В таборі є басейн критий з теплою водою, заплановані екскурсії, мальовничі краєвиди – все це сприяє тому, щоб діти відпочивали і відновлювалися. Кожну групу супроводжують працівники Департаменту соцполітики.”
Нагадаємо,цьогоріч Департамент соціальної політики закупив 1982 путівки для дітей пільгових категорій. Заплановано 10 змін. Наразі всі вже заповнені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *