Більше 800 переселенців стали учасниками проєкту від “Інтеграційний хаб – Черкаси”

У Черкасах завершено реалізацію масштабного проєкту, що реалізовувався на платформі “Інтеграційного хабу” Черкаси- твоє місто”.

Завдяки йому вимушені переселенці впродовж п’яти місяців мали змогу відвідати більше сотні заходів. Адже мета проєкту – підтримка внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місті, полегшення іх адаптації до життя у новій громаді. А також підвищення соціально-психологічної та професійної адаптаціі, посилення дієвості релокованих громадських обʼєднань.

Учасниками стали 810 переселенців з Донецької, Харківської, Луганської, Дніпропетровської, Херсонської областей.

Ініціативу втілила Громадська Організація «Україна НА ЧАСІ» – Spotlight on Ukrainе за підтримки міжнародного благодійного Фонд Східна Європа. Більшість заходів проєкту проводилися у приміщенні інтеграційного хабу «Черкаси – твоє місто». Громадській організації – реалізатору проєкту – приміщення в користування надано Черкаською міською владою безоплатно.

Представники фонду зустрілися з працівниками Департаменту соціальної політики, щоб підбити підсумки роботи. Зокрема, високо оцінили результати реалізації проєкту та подякували міській владі Черкас за підтримку громадських організацій, які працюють з ВПО.

Впродовж усього періоду роботи проєкту, його активно підтримувала заступниця міського голови Марина Гаркава, а також Департамент соціальної політики Черкаської міської ради та Черкаський міський центр соціальних служб.

Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *