Їжу для людей й тварин на Донеччину передали черкаські волонтери «Хрещатик-Сіті»

Чималу партію консервованої їжі для жителів фронтових Нью Йорка, Сіверська, Званівки та корм для їх чотирилапих друзів від німецьких волонтерів з «Ukraine hilfe» (м.Ліндау, Баварія) передали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті». Доправив їжу для людей і тварин у ці населені пункти Донбасу надійний і традиційний партнер фонду – військовий капелан Ігор Джигіль.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Це змішані емоції, які важко передати словами. 3 однієї сторони є таке тепле відчуття, що ми спільними зусиллями (дякую, Ігор Джигіль) змогли передати жителям Нью Йорка, Сіверська, Званівки допомогу. З іншого боку дуже важко усвідомлювати, в якому пеклі живуть наші люди. Не хочу говорити шаблонними тезами, але якщо хочемо Перемоги, то не маємо дозволяти собі «втомитися від війни»… Дякую Ральфу Айзенхуту за їжу тривалого зберігання та корми для тварин. Як і обіцяли – передали туди, де вони дуже потрібні, – зазначила Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Не так давно БО «БФ «Хрещатик Сіті» прийняв делегацію німецьких волонтерів з невеликого  баварського міста Ліндау. Об’єднані у волонтерську організаці. «Ukraine hilfe» (перекл. – «Допомога Україні»), вони збирають і привозять до України різну гуманітарну допомогу. У Черкаси команда цієї партнерської для Фонду організації на чолі з невгамовним і емоційним, успішним ресторатором з Ліндау  Ральфом Айзенхутом привезла продукти тривалого зберігання (консерви), одяг, маскувальні сітки, фрукти і фруктові соки, корм для тварин тощо.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

Їжу, одяг, маскувальні сітки, фрукти, корм для тварин, привезли до Черкас німецькі волонтери (фоторепортаж)

Німецькі консерви волонтери з Черкас повезли до Марганцю

Німецькі волонтери з Ліндау передали волонтерам з Черкас одяг і продукти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *