Гроші на позашляховик для фронтової пресгрупи збирає команда Нацспілки журналістів

Гроші на позашляховик для пресгрупи  угруповання «Соледар», що працює безпосередньо на лінії фронту на Донеччині, збирає команда Нацспілки журналістів.

Про це журналісту «City News» повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, який надіслав відповідного листа автору цих рядків.

«Зараз команда Національної спілки журналістів України втілює  важливий задум — журналістський збір, у реалізації якого розраховуємо й на Ваші авторитет і сприяння. Національна спілка журналістів України хоче допомогти покращити умови роботи журналістів на фронті. Саме тому ми оголосили журналістський збір на автомобіль для пресгрупи оперативно-тактичного угрупування «Соледар» ЗСУ», – йдеться у тексті повідомлення, яке має посилання на відповідне оголошення НСЖУ у телеграм-каналі – https://t.me/spilkanews/7370 

«Щодня пресгрупа допомагає медійникам як з України, так і з усього світу фіксувати злочини росіян. Але поки немає потужного позашляховика, за допомогою якого пресгрупа може  відвезти  журналістів на позиції наших воїнів або – терміново вивезти з-під обстрілів. Наша допомога може покращити умови праці колег, які перебувають на передовій. Ціль – 240 тис грн. Вже зібрано більше чверті необхідної суми — понад 60 тисяч гривень. Збір проводиться разом з БФ «Українська душа». Реквізити: https://send.monobank.ua/jar/8UHaU2hq1b – Монобанк. Прошу Вас поширити інформацію про збір доступними Вам каналами (через медіа та соціальні мережі), а також за можливості особисто долучитися до нього. Для Вашої зручності додаю прес-реліз та ілюстрацію вкладеними файлами.Наперед вдячний за спільну участь у добрій справі. Журналісти — важливі! З повагою — Сергій Томіленко, голова Національної спілки журналістів України, – йдеться у повідомленні.

Володимир Лимарнко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *