Дитячі підгузки від колег з Ужгорода отримали черкаські волонтери «Хрещатик-Сіті»

Партію гігієнічних засобів для найменших українців БО «БФ «Хрещатик-Сіті» отримав від Гуманітарного центру «Совине гніздо» з міста Ужгород.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Мені б дуже хотілось, щоб війна якнайшвидше закінчилась нашою Перемогою. Щоб вже завтра ми і наші діти прокинулись під мирним українським небом. Щоб з нашого лексикону назавжди зникло слово тривога…Це бажання мільйонів і сьогодні кожен українець долає свій власний шлях задля переможного «завтра». І я щаслива, що на моєму шляху є небайдужі, щирі люди, які допомагають нашому дитячому центру забезпечувати необхідним найменших українців. Сьогодні моя щира дяка летить команді Гуманітарного центру «Совине гніздо» з міста Ужгород за передані підгузки! Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

Партнерські стосунки між БО «БФ «Хрещатик-Сіті» та Гуманітарним центром «Совине гніздо» що у Ужгороді та виникли ще торік влітку.

– З колегами з Благодійого фонду «Хрещатик-Сіті» наш Гуманітарний центр познайомився у процесі діяльності. В Україні між волонтерами склалась добра традиція комунікувати і ділитись контактами. Тоді ми дізнались що наші колеги з Черкас опікуються Дитячим центром допомоги, у яких обслуговують мам з маленькими дітками і жінок, які перебувають на крайніх термінах вагнітності. У нас була можливість надати колегам дитяче харчування, памперси тощо. З тих пір наші організації співпрацюють і підтримують постійний зв’язок. Цього ж разу до нас звернулась волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Діана Глущик і запитала, чи можемо ми допомогти засобами дитячої гігієни. От ми і наділслали до Черкас те, що у нас було, – розповів журналісту «City News» представник БО «БФ Гуманітарний центр «Совине гніздо» (м. Ужгород) Євген Лащенко.

Пан Євген з тих, хто чи не найкраще розуміє проблеми внутрішньо переселених осіб, адже і сам переселенець. Коли його рідний Маріуполь вкрило смертельним ураганом обстрілів окупаційних військ рф, він змушений був залишити свій дім. В Ужгороді спільно з міською владою і такими ж переселенцями вони й стоврили свій волонтерський центр. Оскільки місце під його розташування місто виділило у підвалі з назвою «Совине гніздо»,  то так вирішили назвати і сам Центр.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

Черкаським волонтерам з «Хрещатик Сіті» колеги з Ужгорода передали гуманітарку

Дитячу суміш та памперси з Ужгорода передали у Черкаси

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *