Затіняюча сітка, яку до Черкас привезли німецькі волонтери, поїхала на передову (фото)

Ліки, антисептики, креми та затіняючу сітку черкаські волонтери Благодійного фонду «Хрещатик-Сіті» відправили українським військовим на передову фронту. Доставку необхідних фронтовикам речей взяли на себе постійні, надійні і відповідальні партнери з волонтерської організації «Койоти».

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Благодійний фонду «Хрещатик-Сіті» відправив військовим Збройних Сил України нову партію допомоги. Серед переданого ліки, антисептики, креми та маскувальну сітку. Цю сітку у Черкаси не так давно привезли наші німецькі колеги з партнерської організації «Ukraine hilfe» з міста Ландау (Баварія) на чолі з відомим місцевим ресторатором і волонтером Ральфом Айзенхутом, – розповіла Тетяна Моргуненко.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

Німецькі іграшки радують маленьких переселенців у Черкасах (фотофакт)

Черкаському зоопарку – німецький корм, а мамам і діткам з родин переселенців – безкоштовний тур

Іграшки з Німеччини дарують радість дітям переселенців, які знайшли прихисток у Черкасах (фоторепортаж)

Їжу, одяг, маскувальні сітки, фрукти, корм для тварин, привезли до Черкас німецькі волонтери (фоторепортаж)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *